2020 ben ik erbij

Agenda

vrijdag 4 oktober 2019

We ontkomen niet aan het maken van een agenda. Maar laat je hierdoor niet misleiden. We gaan voor anders doen. We gaan voor jouw bezoekers Experience. Want ons doel is om jou een blijvende ervaring mee te geven waar je wat aan hebt. 


09.00 ontvangst met koffie en thee

09.30 Plenair deel met verschillende korte, inspirerende onderdelen door bijzondere mensen


  • Outside - Innovatie en digitalisering in de advocatuur; De sector staat niet bekend om hun innovatiekracht. Toch heeft Van Benthem en Keulen de  de prestigieuze Computable Award enkele malen op hun naam weten te zetten. Johan Koggink, managing director van dit bijzondere bedrijf zal ons meenemen in hun succes verhaal.
  • In the Top - Digital staat binnen elk bedrijf op de agenda. Maar hoe zit het eigenlijk met de kennis van digital  binnen de top van de organisatie? Naar de status en mogelijke consequenties heeft Caspar Fraiture onderzoek gedaan wat hij met ons zal delen. Caspar is ook zelf meerdere malen betrokken geweest bij digitale transformaties binnen de financiële dienstverlening.
  • Human - Succesvolle digitale transformaties zijn onmogelijk zonder het menselijke aspect mee te nemen. Wat is hierin de rol van HR en hoe kan je optimaal samenwerken om te komen tot het gewenste resultaat? Tako Zoutman zet data in binnen HR om innovaties te realiseren. 

 

10.30 pauze 


10.45 break out I    

11.45 break out II  

  • A: de rol van ontwerpdenken in digitalisering
  • B: data als basis en accelerator binnen digitalisering
  • C: methods of geniuses to design a better business
  • D: fases in digitale transformatie


12.30 napraten met buffet lunch

13.30 einde. (Of je blijft napraten in een kleiner gezelschap. Dat mag altijd.)

image8

inspiratie in het plenaire deel door

image9

johan koggink

caspar fraiture

caspar fraiture

Johan is Managing Director bij het meest innovatieve advocatenkantoor van Nederland.

 

De juridische markt staat niet bekend om zijn innovatiekracht. Technologie wordt relatief weinig gebruikt en prijsmodellen zijn veelal op ‘uurtje factuurtje’ gebaseerd. In deze traditionele markt heeft advocaten- en notariskantoor Van Benthem & Keulen de uitdaging van innovatie opgepakt. 


Inmiddels behoort Van Benthem & Keulen al jaren tot de snelst groeiende kantoren  en halen prijs na prijs binnen. 


OUTSIDE

innoveer en digitaliseer in een conservatieve markt

image10

caspar fraiture

caspar fraiture

caspar fraiture

Caspar is toezichthouder, director digital, managing consultant en spreker op internationale events.


Met kennis en fascinatie voor de invloed van e-commerce en social media tijdens de customer journey, leidt hij organisaties geruisloos door de digitale disruptieve economie van vandaag.


Hij combineert zijn ervaring vanuit retail met de financiële en verzekeringbranche. Alles draait om Omni Channel = Client Centricity èn Automation & Predictive.


IN THE TOP

kennisnivo van digital binnen de top van organisaties

image11

Tako zoutman

caspar fraiture

Tako zoutman

Tako helpt organisaties om te innoveren en transformeren door gebruik te maken van HR data.


Als HR directeur weet hij het belang van de mens binnen organisaties in verandering. Hij heeft een passie voor (HR) data en zet dat om in zijn dagelijks werk om te komen tot een optimum ten aanzien van mens , organisatie en resultaat voor bedrijven waar hij mee werkt.


Hij gelooft in evidenced based HR en heeft een eigen visie op de toekomst van HR


HUMAN

het menselijke aspect van digitale transformaties en de rol van HR

workshops en interactie met

A: De rol van Ontwerpdenken in digitalisering

B: Data als basis en accelerator binnen digitalisering

B: Data als basis en accelerator binnen digitalisering

image12

  MAARTEN BODDEUS  bezit een masters titel in Technology Management en beschikt over meer dan vijftien jaren ervaring als consultant in het personal finance domein.  

 

De verandering die ‘digitalisering’ heet, is een complexe transitie waar de gebaande paden geen oplossing meer bieden. Het is dan ook niet verwonderlijk dat veel organisaties worstelen met vragen rond digitalisering en dat de voortgang of concrete uitwerking te wensen overlaat. Wanneer we ruimte creëren voor Ontwerp denken (Design Thinking), experimenteren en innovatie, ontstaat er beweging. In deze sessie schenken we aandacht aan de rol van Ontwerpdenken in de digitaliseringsslag.


Ga het experiment aan om in twintig minuten de stappen van Ontwerpdenken te doorleven, is het mogelijk van idee-en naar ontwerp naar een oplossing(srichting) te komen in korte tijd?

B: Data als basis en accelerator binnen digitalisering

B: Data als basis en accelerator binnen digitalisering

B: Data als basis en accelerator binnen digitalisering

image13

  HAIKO MULLER is opgeleid in IT, Actuariaat en Finance. Dit maakt hem tot de bijzondere professional die hij is waarin hij data naar relevantie brengt. 


 "Digital awareness". Wat betekent dat en wat betekent dat voor de data in jouw organisatie. Kwalitatief goede data is een randvoorwaarde om "digitaal" te gaan. We onderscheiden verschillende stadia van volwassenheid met betrekking tot het gebruik van data. Van data op orde brengen tot je data gebruiken om je klant te kennen en daarop te acteren. 


Waar staat jouw organisatie? Wat kan je met jouw (klant)data en hoe pas je je mogelijkheden goed toe.  

C: methods of geniuses to design a better business

C: methods of geniuses to design a better business

C: methods of geniuses to design a better business

image14

  TOMA LULGJURAJ brings more than a decade of innovation experience from multiple countries and continents. Educated in law and commerce, but groomed in design and technology, he bridges the gap between creative innovation and business feasibility for some of the biggest names in Dutch finance. 


 In 1986, the highest IQ score ever recorded was 228. It belonged to Marilyn Vos Savant… a journalist. Look below her and you will find the likes of Einstein and Da Vinci, while some of history’s great geniuses have scored as low as 120. The answer to how this is possible lies not in their natural intelligence, but their approach to solving problems. They had techniques which empowered innovation, and placed them apart from their contemporaries. 


In this workshop, you will learn their methods, and how to apply them to have better businesses, and better lives. 

D: Fases in digitale transformatie

C: methods of geniuses to design a better business

C: methods of geniuses to design a better business

image15

 MAURICE TER BOGT zijn kracht is de digitale strategie en transformatie systematisch effectiever en sneller te realiseren.  Hij doet dit door aan te sturen op het vergroten van het collectief leiderschap van het (senior) management talent, het verdiepen van de kennis, impact en praktische toepassing van digitale technologie en een digitaal volwassen target operating model. 

 

De workshop start met een korte inleiding op digitale transformaties en de bijzondere rol van mensen en HR hierin. Tijdens de workshop maakt u een korte scan van de status van uw eigen organisatie, en die van de andere deelnemers. 


welke fasen van de digitale transformatie maakt uw organisatie door?

wat zijn de belangrijkste hordes en hoe deze te overkomen?

hoe kunt u ism HR de transformatie versnellen?

wat is de actuele, digitale volwassenheid van uw organisatie?

weten wat u te doen staat om het tempo en de kwaliteit te verbeteren

2019 PARTNERS

image16
image17
image18
image19
image20
image21
image22
image23
image24
image25

2019 sfeer impressie

locatie

image26

Orangerie in doorn

We gaan het gesprek over innovatie en transformatie aan op een historische plek. De Oranjerie is onderdeel van het schitterende monumentale parkbos van landgoed Huis Doorn gelegen  in Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug.

Parkeren

Is gratis en altijd plek

Adres

Langbroekerweg 16A
3941 MT Doorn