VRIJDAG 25 september 2020 - 8.45 tot 14.00 uur

 

08.45 ontvangst met koffie en thee

09.30 Plenair interactief deel met verschillende korte, inspirerende onderdelen door bijzondere mensen

  • Social Business Model - André Dolsma, Directeur bij Qredits zal ons meenemen in hun verhaal en aanpak
  • Digital Business Model - Arnoud Klerkx, CDO/CIO bij Kramp Group vertelt over hun ingeslagen weg. 

10.30 pauze 

11.00 break out I    

11.45 break out II  

12.30 buffet lunch

14.00 einde

Inspiratie Plenair

social business model

Digital business model

Digital business model

image139

 ANDRÉ DOLSMA - CCO - QREDITS 


Qredits is een onafhankelijke en private kredietverstrekker voor ondernemers met financiering tot € 250.000, coaching en tools. Partners zijn onder andere ING, Triodosbank, Rabobank, het ministerie van Economische Zaken en Klimaat en de Europese Investeringsbank. Qredits is een stichting met een ANBI-status en heeft geen winstoogmerk. In een wereld waar het juist draait om winst, kijken zij naar de ondernemer zelf. 


André zal ons meenemen in het verhaal van Qredits en hoe zij zich de afgelopen 11 jaar hebben ontwikkeld tot een partij die het verschil maakt in de Nederlandse samenleving. Hoe ze hun kernwaarden als verbinden, persoonlijk, sociaal en zakelijk weten in te zetten om ondernemers winst te laten maken.


André Dolsma is commercieel directeur van Qredits. Eindverantwoordelijk in Nederland en de Nederlandse Antillen voor de commercie ten aanzien van zowel kredieten, coaching, trainingen, als ook de opleidingsprogramma's voor scholen onder de noemer Qredits Eigen Baas. Zijn hele carrière werkt hij aan het leveren van een bijdrage aan de ontwikkeling van ondernemerschap. Hij is zelf ondernemer geweest en heeft ondermeer 18 jaar bij locale rabobanken gewerkt. Hier is hij gegroeid van accountmanager naar directeur bedrijven naar zijn laatste rol als directievoorzitter Rabobank Barneveld-Voorthuizen. Daarnaast is hij al 12 jaar Voorzitter van de raad van commissarissen bij Zorgboerderij Nova; een zorgbedrijf voor mensen met een arbeidsbeperking die op zoek zijn naar de mogelijkheid mee te werken op een boerderij of atelier zonder werkdruk.Digital business model

Digital business model

Digital business model

image140

 ARNOUD KLERKX - CDO/CIO - KRAMP GROUP   


De Kramp Groep is een zeer succesvol familiebedrijf dat door ondernemerschap en innovatie voorop wil blijven lopen. Het heeft sinds haar oprichting in 1951 altijd geanticipeerd op grote veranderingen. Bijvoorbeeld door haar expansie in Europa in de jaren negentig, met de volle inzet op e-commerce in het begin van deze eeuw. En de afgelopen periode is Kramp bezig om het digitale tijdperk binnen te stormen. 


In deze presentatie laat Arnoud Klerkx, lid van de raad van bestuur van de Kramp groep, zien wat de aanpak van de digitale transformatie van Kramp is en wat hun uitdagingen daarbij zijn. Dit is ook zeker geen juich verhaal, maar het eerlijke verhaal met alle 'ups and downs' die bij zo'n grote transformatie horen.


Drs Arnoud Klerkx (1973) is lid van de raad van bestuur bij de Kramp Groep als Chief Digital Officer, waarbij hij verantwoordelijk is voor e-commerce, digitalisering en IT. Hij heeft meer dan 20 jaar ervaring in klantbediening, innovatie, digitaal en IT in zowel management advies rollen (Accenture en Gartner) als ook senior lijnmanagement posities (Robeco, Ziggo en Sanoma Learning). Hij heeft tevens meer dan 10 jaar ervaring als commissaris bij onder andere de landelijke woningcorporatie voor ouderen Habion en de Consumentenbond met als aandachtsgebieden financiën, IT en digitalisering. Hij is auteur van diverse (wetenschappelijke) artikelen over Toezicht op IT en is tevens gastdocent bij onder andere de commissarissen opleiding op de Erasmus Universiteit. In 2015 is hij verkozen tot CIO van het jaar in Nederland.


interactieve sessies over

image141

Value Propositions

Value Propositions

Value Propositions


We are youimage142

connected finance

Value Propositions

Value Propositions


 TopicusWe hebben dit event voor het eerst georganiseerd in 2019. Bezoekers waren unaniem; volgend jaar weer! Daarom op 11 september het vervolg. Nieuwsgierig naar hoe het event er toen uitzag:

schrijf je hier alvast in - gelimiteerd aantal deelnemers

Registreer je eenvoudig door ons je naam en email te sturen via het formulier hieronder. Kom je met meerdere collega's registreer dan per persoon apart.

voor innovatieve beslissers binnen de FINANCIËLE dienstverlening

Dit event is voor senior managers, change/transformatie, COO´s en CIO’s werkzaam bij financiële dienstverleners  die zich actief bezig houden met de digitalisering/transformatie agenda van hun bedrijf/business unit


15 mei 2020 inclusief lunch

inspiratie - kennisdeling - verbinding


€295,- excl btw (gratis voor genodigden)