Partner worden

bezoekers Experience

Je mag partner worden als je gelooft dat door kennis te delen je succes zal oogsten. Als dat jouw uitgangspunt is dan nodigen we je graag uit om partner te worden en samen met ons ervoor te zorgen dat de bezoekers een inspirerend en relevant event ervaren. Ja, je leest het goed; we gaan voor een optimale Bezoekers Experience


Of je bedrijf nu al lang bestaat of recentelijk is opgericht vinden we niet zo belangrijk. Het gaat om de innovatie kracht wat je in je hebt. Budget technisch zijn er daardoor ook verschillende partner mogelijkheden.

Wie ga je ontmoeten

Digital

image72

Innovation

image73

transformation

image74

huidige partners

image75
image76
image77
image78

Partnering op maat

image79

Thoughleader

Als echte thoughleader ga je natuurlijk op inhoudelijk nivo de discussie aan. Dan past een break out sessie uitstekend bij je. Voor en na het event kan je al je kennis delen via blog items en op de dag zelf is een van de vier break out sessies van jou. Je hebt hier de ruimte voor discussie op het thema wat bij je past. We helpen je ook om het aan te laten sluiten op de wensen van de deelnemers en desgewenst zetten we een groepsmoderator in voor je. 

Inspirator

Als inspirator zet je mensen graag aan het denken. Je hebt een uitgesproken mening die soms lijkt op die van de thought leader.  Voor en na het event word je in de gelegenheid gesteld om de deelnemers te inspireren. Samen komen we tot een partner model wat bij je past. Het belangrijkste is dat we de deelnemers een onvergetelijke dag gaan geven en dat jij daar zichtbaar een rol in hebt gespeeld. Deze rol is ook uitstekend voor scale-ups en start-ups. 

facilitator

Als facilitator ga je voor de verzorging van de deelnemers. Je geeft ze de ervaring mee van het event en bereikt ze juist niet op basis van inhoud. Daarmee kan je een rol hebben in het verzorgen van de koffie, snacks of lunch. Maar ook op het terrein van klantervaring bijvoorbeeld. Je kan kiezen voor dit partner model als je wilt werken aan je branding. Maar zeker ook organisaties die deze producten of diensten primair aanbieden komen hier goed tot hun recht. 

ELK PARTNERSHIP IS MAATWERK - WIL JE MEEDOEN, NEEM DAN CONTACT OP 

contact