Agenda

vrijdag 4 oktober 2019

We ontkomen niet aan het maken van een agenda. Maar laat je hierdoor niet misleiden. We gaan voor anders doen. We gaan voor jouw bezoekers Experience. Want ons doel is om jou een blijvende ervaring mee te geven waar je wat aan hebt. 


09.00 ontvangst met koffie en thee

09.30 Plenair deel met verschillende korte, inspirerende onderdelen door bijzondere mensen


  • Outside - Innovatie en digitalisering in de advocatuur; De sector staat niet bekend om hun innovatiekracht. Toch heeft Van Benthem en Keulen de  de prestigieuze Computable Award enkele malen op hun naam weten te zetten. Johan Koggink, managing director van dit bijzondere bedrijf zal ons meenemen in hun succes verhaal.
  • In the Top - Digital staat binnen elk bedrijf op de agenda. Maar hoe zit het eigenlijk met de kennis van digital  binnen de raad van commissarissen? Naar de status en mogelijke consequenties heeft Caspar Fraiture onderzoek gedaan wat hij met ons zal delen. Caspar is ook meerdere malen betrokken geweest bij digitale transformaties binnen de financiële dienstverlening.
  • HR - Succesvolle digitale transformaties zijn onmogelijk zonder het menselijke aspect mee te nemen. Wat is hierin de rol van HR en hoe kan je optimaal samenwerken om te komen tot het gewenste resultaat - spreker wordt binnenkort bekend gemaakt.

 

10.45 pauze 


11.00 break out I

11.45 break out II

12.30 napraten met buffet lunch

13.30 einde. (Of je blijft napraten in een kleiner gezelschap. Dat mag altijd.)


Break out sessie keuzes:

  • Mens en data 
  • A.I. 
  • Nieuwe verdienmodellen
  • Core/Non core 

image19

locatie

image20

Orangerie in doorn

We gaan het gesprek over innovatie en transformatie aan op een historische plek. De Oranjerie is onderdeel van het schitterende monumentale parkbos van landgoed Huis Doorn gelegen  in Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug.

Parkeren

Is gratis en altijd plek

Adres

Langbroekerweg 16A
3941 MT Doorn