Agenda

vrijdag 4 oktober 2019

We ontkomen niet aan het maken van een agenda. Maar laat je hierdoor niet misleiden. We gaan voor anders doen. We gaan voor jouw bezoekers Experience. Want ons doel is om jou een blijvende ervaring mee te geven waar je wat aan hebt. 


09.00 ontvangst met koffie en thee

09.30 Plenair deel met verschillende korte, inspirerende onderdelen door bijzondere mensen


  • Outside - Innovatie en digitalisering in de advocatuur; De sector staat niet bekend om hun innovatiekracht. Toch heeft Van Benthem en Keulen de  de prestigieuze Computable Award enkele malen op hun naam weten te zetten. Johan Koggink, managing director van dit bijzondere bedrijf zal ons meenemen in hun succes verhaal.
  • In the Top - Digital staat binnen elk bedrijf op de agenda. Maar hoe zit het eigenlijk met de kennis van digital  binnen de raad van commissarissen? Naar de status en mogelijke consequenties heeft Caspar Fraiture onderzoek gedaan wat hij met ons zal delen. Caspar is ook meerdere malen betrokken geweest bij digitale transformaties binnen de financiële dienstverlening.
  • Human- Succesvolle digitale transformaties zijn onmogelijk zonder het menselijke aspect mee te nemen. Wat is hierin de rol van HR en hoe kan je optimaal samenwerken om te komen tot het gewenste resultaat - spreker wordt binnenkort bekend gemaakt.

 

10.45 pauze 


11.00 break out I

11.45 break out II

12.30 napraten met buffet lunch

13.30 einde. (Of je blijft napraten in een kleiner gezelschap. Dat mag altijd.)


Break out sessie keuzes:

  • Data als Accelerator
  • Problem solving by geniuses
  • Design Thinking
  • Fases in digitale transformatie

image1

Inspiration from

Maurice ter bogt

image2

Maurice leidt als Head Management of Digital de digitale transitie van ASR


  Zijn grote kracht is de digitale strategie en transformatie systematisch effectiever en sneller te realiseren. 


Hij doet dit door aan te sturen op het vergroten van het collectief leiderschap van het (senior) management talent, het verdiepen van de kennis, impact en praktische toepassing van digitale technologie en een digitaal volwassen target operating model. 


TOPIC

fases in digitale transformatie

johan koggink

image3

Johan is Managing Director bij het meest innovatieve advocatenkantoor van Nederland.

 

De juridische markt staat niet bekend om zijn innovatiekracht. Technologie wordt relatief weinig gebruikt en prijsmodellen zijn veelal op ‘uurtje factuurtje’ gebaseerd. In deze traditionele markt heeft advocaten- en notariskantoor Van Benthem & Keulen de uitdaging van innovatie opgepakt. 


Inmiddels behoort Van Benthem & Keulen al jaren tot de snelst groeiende kantoren  en halen prijs na prijs binnen. 


TOPIC

innoveer en digitaliseer in een conservatieve markt

caspar fraiture

image4

Caspar is toezichthouder, director digital, managing consultant en spreker op internationale events.


Met kennis en fascinatie voor de invloed van e-commerce en social media tijdens de customer journey, leidt hij organisaties geruisloos door de digitale disruptieve economie van vandaag.


Hij combineert zijn ervaring vanuit retail met de financiële en verzekeringbranche. Alles draait om Omni Channel = Client Centricity èn Automation & Predictive.


TOPIC

de kennis van digital binnen raden van commissarissen

Break out specialists

Maarten Boddeus

image5

Bezit een masters titel in Technology Management en beschikt over meer dan vijftien jaren ervaring als consultant in het personal finance domein. 


De break out sessie die Maarten zal leiden gaat over het echt laten landen van innovatie en digitalisering binnen organisaties met behulp van Design Thinking.

  


Toma Lulgjuraj

image6

 Toma brings more than a decade of innovation experience from multiple countries and continents. Educated in law and commerce, but groomed in design and technology, he bridges the gap between creative innovation and business feasibility for some of the biggest names in Dutch finance.


His breakout session will present the problem solving methods of actual geniuses, teach you how to apply them, and empower you with a new approach to creating truly innovative business solutions.

Haiko Muller

image7

Haiko is opgeleid in IT, Actuariaat en Finance. Dit maakt hem tot de bijzondere professional die hij is waarin hij data naar relevantie brengt.

 

Zijn break out sessie over data als accelerator zal je meenemen in stages van volwassenheid van data. Meer inzicht geven in wat digital awareness betekent in relatie tot de data in je eigen organisatie. 

locatie

image8

Orangerie in doorn

We gaan het gesprek over innovatie en transformatie aan op een historische plek. De Oranjerie is onderdeel van het schitterende monumentale parkbos van landgoed Huis Doorn gelegen  in Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug.

Parkeren

Is gratis en altijd plek

Adres

Langbroekerweg 16A
3941 MT Doorn